Mateu Tersol farà la cloenda de la Jornada Infraestructures 2020/21

El president d’ASINCA Mateu Tersol dirigirà l’acte de cloenda de la Jornada Infraestructures 2020/21. ASINCA col·labora amb Constcat (Associació Catalana d’Empreses Constructores d’Obres Públiques) per organitzar la jornada, que tindrà lloc en format telemàtic mitjançant la plataforma Zoom el proper 17 de Novembre.

La jornada girarà entorn la situació que travessen les infraestructures actualment, amb l’impacte econòmic i social de la pandèmia que ha impactat en gairebé tots els sectors econòmics del país, incloent el nostre sector. El fi de la jornada és reflexionar sobre el moment en què estem les infraestructures a Catalunya i sobre quin és el futur que preveu el sector juntament amb les administracions públiques pels anys vinents. Un futur, que tal i com va expressar Mateu Tersol durant l’última Assemblea General Ordinària s’albira preocupant.

La Jornada, que es desenvoluparà des de les 10 del matí fins les 13 del migdia, comptarà amb la presencia d’Albert Castellano, Secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat; Joan Jaume Oms, President d’Infraestructures de la Generalitat; Javier Burón, Gerent d’Habitatge i Rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona; Pedro Saura (pendent de confirmació), Secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; i el President d’ASINCA Mateu Tersol encarregat de la cloenda. Aquesta jornada organitzada per Constcat està dirigida a membres socis.