La incertesa per la situació política i les novetats en l’organització centren l’Assemblea General Ordinària d’ASINCA

El passat dimarts 13 de juny ens vam trobar amb una bona representació dels associats d’ASINCA per tal de fer balanç de l’any en el sí de l’organització. Durant l’Assemblea General Ordinària, es va voler posar l’accent en explicar la situació professional que ens trobem en el nostre sector, remarcar l’evolució del nombre dels associats, presentar els objectius del 2023 i, sobretot, anunciar l’acord amb l’agència de comunicació i màrqueting Houser & Houser per gestionar gran part de l’organització.

La primera part de l’assemblea ha comptat amb la intervenció del president, Mateu Tersol, acompanyat del secretari general, Tomàs Blay. Tersol ha fet repàs de l’any en el sector, que malgrat la incertesa política local, abocats a un cicle electoral interminable, s’han aconseguit fites importants, com l’aprovació del Conveni Col·lectiu de les empreses d’enginyeria.

Un dels punts més importants era d’informar de l’acord amb Houser & Houser, una agència de comunicació y màrqueting que, en dos cicles, anirà agafant les regnes de l’organització per millorar en la seva gestió fins que dintre d’un any Alejandro Casero i Andrés Carasso ocupin els càrrecs de director general i secretari general respectivament.

Amb totes les novetats plantejades, els comptes del 2022 i el pressupost d’enguany presentats, els associats van aprovar totes les propostes i van celebrar els futurs canvis que esperen que impulsi el canvi desitjat en el sí de l’organització.