Fernández-Díaz considera que cal treballar junts de cara el futur de Barcelona

Alberto Fernández-Díaz, candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona considera que “que el futur de Barcelona depèn de nosaltres mateixos. Més enllà del debat polític partidista, s’ha de treballar conjuntament i col·laborar amb totes les administracions”. Aquesta és una de les afirmacions que el polític popular va fer dimarts passat en el marc del cicle de debats que organitzem el Col·legi de Camins, el Cercle d’Infraestructures i Asinca, la patronal de les enginyeries catalanes.
Entre els temes que el preocupen hi ha el de la mobilitat a la ciutat. Així, una de les seves propostes és fer que les motocicletes puguin transitar pel carril bus. “Sense aplicar aquesta mesura, el trànsit serà caòtic”, va dir”. També va incidir amb la necessitat de fer actuacions al front marítim, amb la cobertura de la ronda i l’enderroc de l’Imax.
Fernández-Díaz proposa acabar la carretera de les Aigües i que es plantegin noves infraestructures en forma de túnels que facilitarien els accessos a la ciutat. En relació a les Glòries es va mostrar favorable a les obres, tot i que considera que el seu cost és molt elevat.
Els dos darrers debats estan programats per aquest dimarts, dia 21, amb Jaume Collboni, del PSC, i el 30 d’abril, amb Xavier Trias, de CiU. Aquests actes se celebren a la sala d’actes del Col·legi de Camins, a 2/4 de 9 del matí.IMG-20150414-WA0001_resized_1