El gerent adjunt d’Infraestructures i Coordinació Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valdés, participa en un nou esmorzar conferència d’Asinca

Aquest dijous al matí el gerent adjunt d’Infraestructures i Coordinació Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valdés, ha participat en un nou esmorzar conferència d’Asinca. La seu de Foment del Treball a Catalunya ha estat l’escenari de l’acte que ha comptat amb una alta participació de les empreses associades a Asinca. L’acte ha estat presentat pel president d’Asinca, Josep Túnica, i ha tingut la col·laboració de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya.

 

Prioritzar el transport públic

En la seva intervenció, Manuel Valdés ha explicat que l’Ajuntament de Barcelona té la prioritat de millorar el transport públic. En aquest sentit, ha reclamat una vegada més al Ministeri de Foment que acabi les obres de la Sagrera. L’Ajuntament té prevista una inversió de 5,5 milions d’euros per urbanitzar tot l’entorn. En paral·lel, Valdés ha apuntat que el consistori continua treballant amb els projectes per cobrir els trams de la Ronda de Dalt i transformar la Meridiana (entre el carrer Aragó i Sant Andreu Arenal). Finalment, també ha apuntat que es projecten canvis a l’entorn de l’estació de Sants i que s’estudia la concreció de dues estacions de la línia 10 del metro, així com també la connexió dels tramvies.

WhatsApp Image 2016-11-03 at 09.23.40