Últimes places per al curs bonificable d’Excel Avançat

Us recordem que la segona edició del curs d’Excel Avançat tindrà lloc al mes de novembre. Després de la bona acollida de la primera edició, ASINCA us proposa de nou aquesta formació que és totalment bonificable amb el crèdit de l’empresa a través de la Fundae (antiga “Fundació Tripartita”).

La formació consta d’una part online de 50 hores i d’una part presencial de 10 hores que tindrà lloc els dies 19 i 26 de novembre de 9 a 14 hores a la seu d’ASINCA (Plaça d’Eguilaz, 8 Bis, Entlo. 4ª, 08017 de Barcelona).

Per a la part presencial, caldrà disposar d’un ordinador portàtil per fer el seguiment. Durant tot el curs, es disposarà d’un tutor per resoldre dubtes (tant de la part online com de la presencial).

En finalitzar, els alumnes podran utilitzar el full de càlcul per elaborar documents bàsics de tipus financer, matemàtic o comptable, i coneixeran el funcionament de les eines tant bàsiques com avançades que proporciona Excel. Així, s’adquiriran els coneixements avançats per desenvolupar labors professionals en departaments comptables, així com per poder emprendre tasques de suport a la gerència o direcció a les petites empreses.

Consulta el temari complet i el calendari de la formació.