TRIBUNA ASINCA AMB EL Sr. KIM FAURA

Kim Faura, Director General de Telefònica a Catalunya, anuncia a Tribuna Asinca noves inversions

El Director General de Telefònica a Catalunya, Kim Faura Batlle, va ser aquest dimarts, 6 de novembre, el convidat de la Tribuna Asinca per la qual, en els darrers anys, han presentat les seves propostes destacats personatges de la vida institucional i empresarial de Catalunya, entre els quals el propi president Artur Mas.

Davant d’una nodrida presència de professionals de l’enginyeria i el medi ambient, Kim Faura, va exposar les principals línies estratègiques de la companyia Telefònica, en un moment que és present a 25 països i que l’evolució tecnològica és constant.

Faura va informar als assistents que l’empresa continuaria els seus plans d’inversió a Catalunya i que el 2012 avançarà el procés d’expansió de la fibra òptica al territori, ja que a 15 o 20 anys no es preveu cap altre sistema tecnològic que la superi. En els darrers cinc anys, les inversions de la multinacional a Catalunya, que general el 2% del PIB, han estat de 1.500 milions d’euros.

La presentació de Kim Faura va anar a càrrec del nou president d’Asinca, Josep Túnica, el qual va explicar que la presència del Director General de Telefònica a Catalunya responia a la voluntat d’obrir l’espectre del perfil professionals dels convidats a la Tribuna.