TRIBUNA ASINCA AMB EL Sr. JORDI CORNET

El Consorci de la Zona Franca s’ofereix a ajudar a internacionalitzar les enginyeries catalanes

 

El Consorci dela Zona Francade Barcelona ajudarà a les empreses d’enginyeria catalanes a avançar en el seu procés d’internacionalització. Així ho va dir Jordi Cornet, delegat de l’Estat a aquest Consorci, que va prendre part enla darrera Tribuna Asinca, un fòrum pel qual hi han intervingut destacades personalitats de la vida pública del país. Cornet considera que les accions que porta a terme el Consorci als principals centres d’inversió internacional han servir d’acompanyament a les enginyeries que volen obrir-se un camí als mercats exteriors.

Jordi Cornet va explicar al nodrit grup d’assistents ala Tribuna Asincales diferents activitats que porta terme el Consorci, una institució que va néixer el 1916 com a port franc i que està a punt de complir el seu centenari. Les iniciatives que porta a terme estan molt diversificades i van des de la gestió dela Zona Francaa l’organització de grans certàmens, com el Saló Internacional de la Logística o el Barcelonna Meeting Point, passant per la definició i gestió de polígons industrials i també àrees residencials.

El delegat va deixar constància que, malgrat a Espanya hi ha molt poca feina per a les enginyeries, a d’altres països necessiten incorporar aquest perfil de professionals.  Va esmentar el cas concret del Parc Tecnològic d’Eindhoven.