TRIBUNA ASINCA AMB EL Sr. SIXTE CAMBRA

Sixte Cambra presenta a Tribuna Asinca l’activitat inversora al Port de Bacelona

El president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, ha estat aquest dilluns 26 de novembre el convidat de Tribuna Asinca, el fòrum de referència de les enginyeries catalanes. Cambra, que té una dilatada trajectòria en el món de la política i de la gestió ha destacat que la institució que presideix continua el seu pla d’inversions i que les perspectives de futur són bones peral Port deBarcelona, el més important de l’estat espanyol.

Sixte Cambra ha posat de manifest l’increment del trànsit en direcció ports d’Àsia que ha crescut en els darrers anys d’una forma espectacular, un fet que beneficia Barcelona. Pel que fa als accessos viaris i ferroviaris, s’han posat els fonaments perquè a curt i mig termini el Port tingui les infraestructures que es mereix pel volum de negoci que genera.

L’activitat inversoraal Port deBarcelona es pot mantenir gràcies als excedents que genera la pròpia institució. En aquests moments, el procés d’ampliació del Port es troba en la fase final.

La presentació del convidat ha anat a càrrec del president d’Asinca, Josep Túnica, el qual ha demanat poder estrènyer vincles amb el Port.