Signem convenis amb Ucraïna i Romania per recolzar la internacionalització dels associats

En el marc de les accions de Business Development que està portant a terme ASINCA, s’han signat recentment convenis amb Ucraïna i Romania. L’abast d’aquests convenis és iniciar una cooperació bilateral entre territoris i fer un intercanvi d’informacions sectorials per millorar el coneixement sobre l’enginyeria dels països implicats, així com facilitar potencials consorcis entre les empreses d’enginyeria catalanes i les d’aquests països. Les principals àrees d’interès d’aquests convenis inclouen l’enginyeria de transports (carretera, ferrocarril, túnels,…), energia, sector industrial, instal·lacions, medi ambient i energia.

L’objectiu d’aquestes accions d’ASINCA és facilitar els processos d’internacionalització en els quals es troben immerses algunes empreses associades. Properament, s’organitzaran missions empresarials a aquests països per a que les empreses interessades puguin exposar els seus projectes i interessos directament als contactes en destinació.

Els convenis s’han signat amb la Romanian Association of Consulting Engineers i amb la Association of Engineers-Consultants of Ukraine.