SIGNATURA CONVENI ASINCA/AJUNTAMENT BARCELONA

La tinent d’alcalde de Medi Ambient, Imma Mayol signa un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empreses d’Enginyeria de Catalunya en matèria d’Ambientalització de les obres.
La tinent d’alcalde de Medi ambient, Imma Mayol va signar el passat 28 de Febrer el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empreses d’Enginyeria de Catalunya en matèria de d’Ambientalització de les obres. Per part de l’Associació d’Enginyers ha signat aquest acord de col·laboració el president d’ASINCA, Josep Narcís Arderiu i el secretari general de l’Associació, Tomàs Blay.
En virtut d’aquest acord de col·laboració l’Ajuntament oferirà, entre d’altres, una amplia oferta de formació, actualment ja operativa per a les empreses del sector de la construcció, en el Centre de Formació del laberint. D’altra banda també s’obren línies de col·laboració per compartir coneixements i experiències així com la difusió dels instruments per a avançar en d’Ambientalització de les obres com la guia d’Ambientalització.

Podeu descarregar les declaracions amb àudio i vídeo de la tinent d’alcalde Imma Mayol el president d’ASINCA Josep Narcís Arderiu en aquests enllaços

72.167.237.38/conveni/Mayolambinetalitzacio.avi
72.167.237.38/conveni/JosepNarcisArderiuambinetalitzacio