Presentació de les propostes polítiques i d’inversions en Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Ahir es va celebrar amb èxit una jornada organitzada per ASINCA amb la col·laboració d’ACECMA, que va captar l’atenció dels actors clau en matèria ambiental. Destacats representants de les diverses direccions generals del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural van presentar les noves propostes polítiques i d’inversions per al 2024.

La jornada va servir com a punt de trobada per als professionals del sector, incloent-hi enginyers i consultors ambientals, els quals van tenir l’oportunitat de conèixer les darreres iniciatives en matèria de medi ambient.

L’acte va ser inaugurat per Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica, després d’una càlida benvinguda conjunta d’ACECMA i ASINCA.

Els moments més destacats de la jornada van incloure intervencions significatives de figures com Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua; Marc Vilahur, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural; Anna Sanitjas, Directora General de Boscos i Gestió del Medi; Elisenda Guillaumes, Directora General d’Agricultura i Ramaderia; Xavier Reinaldos, director adjunt de l’Agència de Residus de Catalunya; Mireia Boya, Directora General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental; i Assumpta Farran, Directora General d’Energia.

Aquesta jornada va resultar ser un important punt de trobada i intercanvi d’idees per a tots aquells compromesos amb la preservació del nostre medi ambient i el desenvolupament sostenible.