Nou curs d’excel avançat bonificat per a empreses associades

ASINCA posa en marxa un nou curs d’excel avançat totalment bonificable per a les empreses. El programa tindrà lloc de l’11 al 29 de juny, i les inscripcions restaran obertes fins el proper divendres 25 de maig.

El curs consta d’una part online de 50 hores i una part presencial de 10 hores que es realitzen els dies 18 i 25 de juny en horari de 9h. a 14h. en l’aula situada a ASINCA (Plaça d’Eguilaz, 8 Bis, Entlo. 4ª, 08017 de Barcelona).

Per la part presencial, haureu de portar el vostre ordinador portàtil per fer el seguiment del curs. Tindreu durant tot el curs un tutor a la vostra disposició, per resoldre dubtes tant de la part online com de la part presencial.

En finalitzar el curs, els alumnes podran utilitzar el full de càlcul per elaborar documents bàsics de tipus financer, matemàtic o comptable, i coneixeran el funcionament de les eines tant bàsiques com avançades que proporciona Excel. Així, s’adquiriran els coneixements avançats per desenvolupar labors professionals en departaments comptables, així com per poder emprendre tasques de suport a la gerència o direcció a les petites empreses.