Josep Túnica nou President d’ASINCA

 

Josep Túnica, nou president d’ ASINCA

L’assemblea general de l’Associació d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA) ha nomenat Josep Túnica com a nou president de l’entitat durant els propers quatre anys en substitució de Josep-Narcís Arderiu. Túnica és el director-gerent de la firma JG Ingenieros i tindrà al seu costat Josep Rivera, d’IDOM, Ingeniería y Sistemas, que ocuparà la vicepresidència de l’associació. La nova junta directiva d’ASINCA està formada pels responsables de les empreses, Enginyeria INALBA, AUDITORIAS E INGENIERÍA, IDP Ingeniería y Arquitectura Iberia, TEC-4, PAMIAS Servicios de Ingeniería , DOPEC, INVALL, EPTISA Enginyeria i Serveis i SENER Ingeniería i Sistemas.

Defensar les empreses

En el seu primer parlament com a president d’ASINCA, Josep Túnica ha manifestat la voluntat de “promoure i protegir els interessos de les nostres empreses i impulsar l’activitat cap al sector privat i als mercats internacionals”. Túnica s’ha mostrat “esperançat a revertir la situació actual” i ha apostat “per fomentar el desenvolupament empresarial en aquells sectors i serveis del futur”.

L’associació

En l’actualitat, ASINCA té 75 empreses associades, que compten amb més de 4.000 professionals, i treballa amb les administracions públiques i els agents econòmics per promoure nous projectes que permetin superar l’impacte negatiu que suposa la crisi econòmica per a les enginyeries catalanes.