Josep Piqué creu que fan falta bones idees per aconseguir que fons d’inversió apostin per noves i grans infraestructures

L’exministre i actual conseller delegat d’OHL, Josep Piqué, va llençar un missatge positiu a les empreses d’enginyeria que agrupa Asinca, donat que hi ha fons d’inversió al món disposats a fer realitat noves infraestructures. Va dir que era necessari que hi haguessin bones idees en les quals es decidissin a invertir. Piqué, en la seva conferència, va fer una anàlisi de la conjuntura econòmica actual, tant en l’àmbit internacional com estatal. A Espanya, va dir, que en els propers anys prevaldria l’austeritat de les administracions públiques.

 

Pel que fa a la internacionalització de les empreses, Josep Piqué creu que hi ha molt camí a recórrer i que hi ha mercats, com el d’Estats Units, que és molt interessant. Va recordar que moltes empreses han de superar entrebancs que es troben quan s’implanten a l’estranger. Per això, considera indispensable ser present a països amb una gran seguretat jurídica i a llocs on poder establir aliances amb altres empreses.

 

La patronal Asinca va convidar Josep Piqué en motiu de la tradicional Copa Nadal que aplega les consultores d’enginyeria, així com representants de les administracions públiques i altres patronals i col·legis professionals.

josep_piqué