TRIBUNA ASINCA AMB EL Sr. JOSEP MIR

El president de Tabasa, Josep Mir, ha estat l’últim protagonista de la prestigiosa Tribuna ASINCA que es va celebrar el 30 de setembre passat en el cèntric hotel Barcelona Center. Mir va explicar a l’ assistència que la seva empresa, a part de gestionar Túnels de Vallvidrera i Túnel del Cadí, ha fet un gir estratègic cap a les inversions en recursos de mobilitat. Alixò significa que Tabasa, amb capital públic majoritàriament, es converteix en un dels referents a Catalunya en el  concernent a grans infraestructures.

Entre els projectes que està immersa Tabasa es troba la segona estació ferroviària a Sant Cugat del Vallès, amb una inversió d’uns 20 milions d’euros o el doble carril sobre la C-58, pressupostat en uns 90 milions d’euros. Altra iniciativa important relacionada amb Ferrocarrils de la Generalitat és el projecte en Plaça Catalunya de Barcelona, pendent de licitació per un import aproximat d’uns 100 milions d’euros.

El president de Tabasa, que va posar de manifest el seu tarannà i coneixement de les infraestructures de Catalunya, es va mostrar satisfet pel paper que assumeixen les enginyeries catalanes.

 

JOSEP MIR