Jornada d’Industrialització, construcció Lean i nous mètodes de construcció”

Ahir es va dur a terme una jornada conjunta amb CCOC i Deloitte centrada en el tema de la Industrialització, Construcció Lean i Nous Mètodes de Construcció.

Durant l’esdeveniment, es van abordar les noves tendències en el sector de la construcció i com hauria de ser l’estratègia d’adaptació a aquests canvis. Es va posar un especial èmfasi en l’avanç de la digitalització en la construcció.

En particular, es van destacar la metodologia BIM i LEAN com a elements clau per afrontar els reptes presents i futurs del sector.

Posteriorment, es va dur a terme una taula rodona amb diversos experts, on es va discutir l’impacte que la digitalització té en tots els sectors empresarials.

El sector de la construcció, tradicionalment endarrerit en aquest aspecte, observa amb interès els beneficis que les eines digitals poden oferir. Especialment, els entorns a la núvol i col·laboratius són considerats com a elements clau per augmentar l’eficiència en els equips pluridisciplinaris.

Aquesta jornada va representar una oportunitat per explorar i compartir coneixements sobre com la digitalització pot transformar i millorar el sector de la construcció.