JORNADA “AIGUA A LA CARTA” 19 NOVEMBRE 2009

El passat dijous dia 19 de novembre ASINCA, en col·laboració amb el Consorci de la Costa Brava i la Universitat de Barcelona (Facultat de Biologia), va organitzar la jornada “Aigua a la carta. Processos i tecnologies: l’adequació de la qualitat de les aigües als diferents usos” al Gran Hotel Princesa Sofia de Barcelona, amb un elevat número de participants entre associats, administració i empreses privades.

Aquesta jornada que va estar dividida en tres camps temàtics (Tecnologies de tractament; Desinfecció i control del risc sanitari i Desmineralització) va tenir a la seva inauguració al Sr. Manel Hernández, Director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i a la seva clausura al Sr. Joan Comte, Gerent d’Aigües Ter Llobregat (ATLL). Va comptar amb un important número de ponents, moderats per l’Alba Cabañas, Directora de Medi Ambient de Foment; Irene Corbella, Cap de l’Àrea de Salut Ambiental de l’Agència de Protecció de la Salut i Pere Aguiló, Cap d’EDAR, Prat de Llobregat a les tres taules rodones esmentades. El públic assistent va mostrar gran interès per tots els temes exposats, aprofitant el torn de preguntes per aclarir qualsevol dubte o donar la seva opinió sobre la comunicació dels ponents.

La valoració final de la jornada és molt positiva, tant pel programa, com per la qualitat i interès dels temes tractats.