Interessant debat sobre el sector a la Copa Nadal d’enguany amb Javier Faus

Ahir, 10 de desembre de 2019, va tenir lloc una nova Copa Nadal d’ASINCA. Aquesta trobada, que ja és una tradició de l’associació, és una ocasió per compartir el balanç de l’any i els bons desitjos per a les festes amb altres empreses associades i amb altres entitats i patronals amb qui col·laborem.

Enguany, ens va acompanyar com a ponent Javier Faus, president del Cercle d’Economia, que va parlar amb els assistents del sector de les infraestructures i dels quatre punts clau de la seva feina al Cercle. Pel que fa als quatre punts, Faus va compartir amb l’audiència aquells ítems en els que se centraran els esforços de la Junta del Cercle que presideix: societat digital, Barcelona com a regió d’oportunitats, humanisme tecnològic i actuar com a milloradors de la situació Catalunya-Espanya.

Per la seva banda, el president d’ASINCA, Josep Túnica, va ser l’encarregat d’obrir l’acte. Durant la seva breu intervenció, va fer un repàs de les principals fites de l’Associació aquest 2019, entre elles, la integració d’empreses d’Arquitectura. També, va exposar la lluita que fa ASINCA per la professionalització de la compra de serveis intel·lectuals, com els d’enginyeria i arquitectura. Per últim, va recordar que la feina del sector és clau per millorar el desenvolupament i el benestar de les persones.

Per acabar, tots els assistents van poder compartir una copa de cava i van fer un brindis per les festes de Nadal.