Esmorzar-col·loqui amb Samuel Reyes, director de l’ACA

Avui hem tingut esmorzar col·loqui juntament amb la Cambra de Contractistes de Catalunya. En aquesta ocasió, el ponent ha estat Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua. Ens ha parlat sobre les licitacions que s’estan duent a terme i aquelles que es tenen previstes.

L’esdeveniment ha comptat amb la benvinguda de Lluís Moreno, President de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya, i ha estat clausurat per Mateu Tersol, President d’ASINCA.

La intervenció d’en Samuel Reyes ha estat molt enriquidora, aportant informació detallada sobre els projectes actuals i futurs que es realitzaran en el sector de l’aigua a Catalunya.

Una de les qüestions que també s’han tractat és la preocupació per la manca de personal en el sector i la necessitat de fer-lo més atractiu per als professionals. Aquest és un repte clau per assegurar que es disposi del talent necessari per dur a terme els projectes futurs.

Volem agrair a en Samuel Reyes per la seva participació i a tots els assistents per la seva presència i interès. Continuarem treballant junts per impulsar el desenvolupament de projectes que beneficien la nostra comunitat i el nostre territori.