Esmorzar col·loqui amb el director de l’ATL, Sr. David Vila

Avui hem tingut el plaer de realitzar un esmorzar col·loqui conjuntament amb @CCOC, en el qual ha participat activament el Sr. David Vila, director de l’ATL. El tema central d’aquesta trobada ha girat entorn de la Gestió en temps de crisi: Solucions temporals o estructurals?

En el marc d’una situació alarmant de sequera a Catalunya, el Sr. Vila ha destacat la necessitat d’actuar amb decisió i visió de futur. Ha compartit detalls d’un pla d’inversions governamental, que no només busca fer front a l’actual crisi hídrica, sinó també establir bases sòlides a llarg termini.

Aquesta trobada ha representat una oportunitat enriquidora per a tots els participants, ja que ha promogut un diàleg constructiu i ha posat de manifest la importància d’una gestió eficaç en temps de crisi.

L’acte ha estat presidit per Lluís Moreno, mentre que David Vila ha estat el ponent principal, compartint la seva visió i experiència. Per concloure, Mateu Tersol ha agrait la participació de tots els assistents, destacant especialment la del ponent, per contribuir a un enriquidor intercanvi d’idees i perspectives.