Ens reunim amb la Direcció General d’infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya

El passat dimecres 23 de març, el grup de treball d’Innovació d’ASINCA es va reunir amb la Direcció General d’infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. En concret, van assistir el director general, David Prat, i tres subdirectors: Pedro Malavia (programació i execució), Santi Ribas (planificació i tecnologia) i Albert Gómez (explotació).

Per part de la Direcció General es van exposar les diferents àrees que treballen i, per tant, on es podrien trobar oportunitats en innovació. També van exposar els reptes que tenen identificats, com són el de l’electrificació i descarbonització (energia, materials sostenibles, petjada de carboni); la digitalització (BIM, digital twins en Infraestructures); carreteres i túnels smart; vials 2+1; transformació i pacificació de carreteres urbana i millora en l’eficiència de projectes.

Des de la Comissió d’Innovació s’ha convidat a totes les empreses associades a aportar idees, experiències o productes per posar a disposició de la Direcció General en aquests àmbits.