TRIBUNA ASINCA CON EL Sr. MANUEL HERNÁNDEZ

Manuel Hernández, director de l’Agència Catalana de l’Agua (ACA), va ser el convidat de la darrera Tribuna ASINCA, celebrada el dimecres, 9 de març, a Barcelona amb la presència de prop de setanta persones interessades en conèixer les últimes novetats relacionades amb aquesta institució que gestiona bona part dels processos i les infraestructures de l’aigua a Catalunya.

Entre les informacions per a les empreses d’ASINCA s’ha de posar de relleu la previsió de contractar per al 2010 serveis d’enginyeria per valor de 7 milions d’euros, dels quals 5 corresponen a projectes i dos a direccions d’obres.
Tant en Manuel Hernández, com els grans responsables de l’ACA, n Gabriel Borràs com en Francesc Camps, que també van intervenir a la Tribuna, van remarcar la importància que te per a l’Agència Catalana de l’Agua la disposició adiccional tercera de l’Estatut, indispensable per assegurar el finançament de les inversions previstes per aquest i els propers anys. El plan 2006-15 te un cost global de 5.521 milions d’euros, L’acte d’ASINCA a servir per presentar el plan de gestió del districte de la conca fluvial de Catalunya.
L´ACA