El director d’ATL ens explica el seu Pla d’Inversions

El passat dimarts 29 d’octubre, el director d’Aigües Ter Llobregat, Josep Andreu Clariana, ens va acompanyar en una nova Tribuna ASINCA. La trobada va començar, com sempre, amb un dinar de networking amb la presència de nombrosos associats. A continuació, el president d’ASINCA va presentar el ponent, Josep Andreu Clariana.

Clariana, l’actual director d’ATL, ens va presentar el Pla d’Inversions de l’ens per al període 2019-2023. És un pla que preveu 175 actuacions amb un pressupost de 170 milions d’euros, i té l’objectiu de modernitzar la xarxa d’abastament. A banda d’exposar les principals d’aquestes actuacions, Clariana, com a enginyer i antic membre d’ASINCA, va afegir que entén la situació del sector.

En aquest context, Clariana va dir que en la mesura de les possibilitats, mentre ell sigui al càrrec defensarà el sector. Va afegir, a més, que per a ell la qualitat dels projectes és la clau i que, a més, s’ha de pagar un preu just i raonable per a les empreses. Per últim, es va comprometre davant dels nostres associats a pagar en un període d’entre 15 i 30 dies.

En acabar la seva presentació, que podeu consultar a l’àrea privada del web, es va obrir un torn de preguntes que va girar, fonamentalment, entorn del preu de les licitacions.