El conseller Calvet explica als associats les prioritats del Departament de Territori i Sostenibilitat

Ahir, 19 de setembre, va tenir lloc una Tribuna ASINCA amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, com a convidat. El conseller es va dirigir als representants de les empreses associades detallant com funciona el Departament que dirigeix i quines són les seves prioritats.

Pel que fa al Departament, els projectes clau dels quals va parlar el conseller són la L9 i L10 de metro, així com l’ampliació dels FGC al Vallés en quant a mobilitat. En aquest àmbit també es va conversar sobre el corredor mediterrani i sobre l’impuls que cal a Rodalies.

D’altra banda, el conseller va explicar el projecte Hard Rock, afegint que “creiem que és una bona oportunitat i que encaixa amb l’oferta turística del país”. Per últim, Calvet també va remarcar la necessitat d’augmentar el parc públic d’habitatges de lloguer social i va fer referència al BIM com a palanca de canvi.

Per finalitzar la seva intervenció, el conseller va dir que “els nous reptes requereixen noves maneres de fer i vosaltres sou especialistes a trobar solucions, compto amb la vostra experiència i coneixement”.