Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2020

Com ja sabeu, l‘Associació Catalana d’Enginyeria i Arquitectura (ASINCA) és membre de la xarxa Barcelona + Sostenible i signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat​. La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que impliqui els associats i acompanyar-los en l’execució d’actuacions de l’activitat professional.

Si us voleu adherir, heu d’omplir el següent formulari indicant quines actuacions esteu fent o dureu a terme aquest any: http://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/11888. Les dades les rebrà directament la Secretaria de Barcelona + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.

Els associats amb activitat econòmica a la ciutat de Barcelona que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna de les accions que proposem o de les vostres pròpies, podreu obtenir beneficis fiscals durant l’any 2021:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2020.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar el web de Barcelona + Sostenible: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca