El centre logístic d’Amazon, Premi a la Millor Infraestructura de 2017

El passat dimecres 13 de juny va tenir lloc la Nit de les Infraestructures, organitzada pel Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya del qual forma part ASINCA. L’acte, celebrat a la seu de Foment, va comptar amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet i de la tinent d’alcalde de Barcelona Janet Sanz.

Durant l’esdeveniment es va lliurar el Premi a la Millor Infraestructura de l’any 2017, que va recaure en el centre logístic d’Amazon, situat al polígon Mas Blau del Prat de Llobregat (Barcelona). El projecte i la direcció d’obra és d’IDOM Ingeniería y Consultoría S.A.U., empresa associada a ASINCA.

El jurat ha valorat que amb aquest centre logístic, Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya es consoliden com a ‘hub’ logístic internacional i augmenten la seva capacitat d’atreure inversió estrangera de qualitat. A més, va obtenir un accésit el projecte Iglú, la nau de 18.200 metres quadrats construïda per Cilsa en la ZAL Port, també al Prat de Llobregat.

Per últim, també va reconèixer la gestió i promoció dels terrenys en el projecte d’Amazon que va dur a terme l’Institut Català del Sòl (Incasòl).