Banco Caminos obre una àrea internacional per clients expatriats fora d’Espanya

Banco Caminos, banc privat dels professionals de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports, ha posat en marxa la seva àrea internacional, que presta servei als seus clients desplaçats fora d’Espanya.

Aquesta nova àrea ofereix atenció personalitzada al professional expatriat per ajudar-lo des d’abans d’abandonar Espanya, amb els preparatius de la seva estància a l’estranger i fins la seva tornada. Aquests professionals poden accedir a un servei d’atenció telefònica per les seves gestions amb el banc, així com assistència presencial si es troben a Espanya.

Així mateix el banc posa a disposició dels seus clients una assegurança de salut i un servei d’assistència en viatges. També ofereix la possibilitat d’efectuar repatriacions de fons a un cost molt reduït i d’obrir comptes corrents i dipòsits a la vista en divises.

A més, permet accedir a una gestió de carteres personalitzades i a un servei d’assessorament fiscal amb condicions especials per la campanya de l’IRPF. Els clients de Banco Caminos es beneficiaran de diferents possibilitats de finançament amb préstecs de consum i préstecs hipotecaris, dissenyats per cobrir les necessitats que sorgeixen als desplaçar-se a un nou destí.

L’entitat, nascuda a Madrid el 1977 com Caja de Crédito del Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos Sociedad Cooperativa, es va transformar en Banco Caminos SA al 2008 i va integrar a Bancofar al 2014.