AudingIntraesa S.A. i BAC Engineering Consultancy Group S.L., premiades a la IV Nit de les Infraestructures

Nit de les infraestructures

 

ASINCA, membre fundador del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, entitat que organitza la Nit de les Infraestructures, va tenir ahir l’honor de veure premiats a dos dels seus socis, AudingIntraesa S.A. i BAC Engineering Consultancy Group S.L., en la IV edició celebrada de forma semipresencial a l’Auditori de Foment del Treball. La variant de Vallirana, Autovia B-24 va guanyar el premi a la millor infraestructura del 2019 implicant el Premi als Projectistes per AudingIntraesa S.A i AECOM INOCSA, S.L.; i el Premi a les Direccions d’Obra per BAC Engineering Consultancy Group S.L. i Pigra Engineering, S.L.

Joan Franco recollint el premi a Direcció d'Obra en nom de BAC Engineering Consultancy Group, S.L. de part de Damià Calvet, Conseller de Territori i Sostenibilitat

 

El jurat del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, amb Josep Túnica com a membre, ha valorat la dificultat tècnica de la “Variant de Vallirana. Autovia B-24”, la incorporació en el túnel de les mesures de seguretat d’última generació, la integració ambiental, la millora de la mobilitat dels usuaris en una via d’accés a Barcelona i el gran impacte per als habitant de Vallirana, perquè amb la variant s’evita que fins 19.000 vehicles diaris, 4.000 d’ells camions d’alt tonatge, circulin pel centre de la població.

L’acte, presidit per Francisco Gutiérrez, ha comptat amb la benvinguda de Josep Sànchez Llibre, President de Foment, i la cloenda de Janet Sanz, Segona Tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Damià Calvet, Conseller del Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i Pedro Saura, Secretario de Estado de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana. Joan Franco i Enric Font van ser els encarregats de recollir el premis a Direcció d’Obra i a Projectistes per BAC Engineering Consultancy Group S.L. i Pigra Engineering, S.L.; i AudingIntraesa S.A. i AECOM INOCSA, S.L. respectivament.

Enric Font recollint el premi a projectistes en nom de AudingIntraesa, S.A. de part de Janet Sans, Tinent d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona

Per altra banda, el Jurat del premi també ha reconegut amb un diploma com a finalista amb una menció especial  a  la “Integració de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a l’entorn dels barris de Gràcia i Can Feu de Sabadell”. Enguany la IV Nit de les Infraestructures, on s’atorguen els premis més importants del sector a Catalunya, s’ha fet en format semipresencial, amb una assistència reduïda al mínim imprescindible i la possibilitat de fer el seguiment de l’acte en directe per streaming.