Asinca i Unit4 analitzen la innovació a l’enginyeria i la consultoria

asinca_a

L’Asociació d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria (Asinca) i el fabricant de software de gestió Unit4, amb solucions específiques per aquest sector, han organitzat la jornada sobre innovació celebrada dijous a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya que ha analitzat les noves perspectives per a les empreses d’enginyeria, consultoria i innovació, davant el nou context europeu.

A través de conferències i una taula rodona, s’han presentat les possibilitats que ofereixen a les enginyeries i consultories les ajudes en els àmbits català i europeu, les darreres tendències i les eines que poden optimitzar la innovació en la gestió.

Després de la benvinguda i obertura de la jornada, per part de Josep Túnica, president d’Asinca, i de José Luís Cuesta, Sales Manager d’Unit4 Business World, el director general de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (iTEC), Francisco Diéguez, ha reflexionat en la seva ponència sobre les possibilitats d’innovació en el sector de la construcció.

A continuació, els participants de la taula rodona “Les empreses de consultoria i enginyeria y la innovació en el nou horitzó europeu” han debatut sobre les possibilitats que s’obren en aquest sector dins de l’entorn econòmic europeu.

La jornada ha finalitzat amb una ponència del gerent de l’àrea d’Innovació empresarial d’ACCIÓ, Carles Miranda, que ha detallat les subvencions en Investigació, desenvolupament i innovació a què es pot optar des de Catalunya.

asinca_b