ASINCA i la CCOC organitzem trobades amb els principals representants de les administracions públiques per al sector

Durant el darrer mes, des d’ASINCA i la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya hem organitzat diversos esmorzars col·loqui per compartir amb els nostres socis les visions i estratègia dels principals clients públics per al sector. A finals d’abril, el convidat va ser Ángel Sánchez Rubio, director general de BIMSA, que va presentar l’escenari actual i els reptes de futur de l’entitat en el marc de les polítiques i objectius de l’Ajuntament de Barcelona.

També vam comptar Ricard Font, secretari general del Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori. Font va presentar les actuacions previstes per als propers anys així com la planificació en l’àmbit de les infraestructures. D’altra banda, un altre dels ponents ha estat Pere Macias, coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, que va presentar les inversions previstes durant els propers anys del Pla de Rodalies així com actuacions immediates i a mig termini fins al 2030.

Més recentment, la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Mercè Conesa, també va participar en una de les trobades exposant les perspectives de l’Incasòl per al 2022. Per últim, la darrera setmana de maig, va tenir lloc un altre esmorzar-col·loqui en el qual vam parlar sobre les inversions d’AENA als aeroports de Catalunya al qual van assistir Sonia Corrochano (directora de l’aeroport de Barcelona), Vicent Pallarés (director de l’aeroport de Girona) i Juan Crespo (director de l’aeroport de Reus).