ASINCA i ACECMA ens reunim amb el director general d’ATL, Josep Andreu Clariana

El passat 26 de juny, representants de la comissió de sostenibilitat d’ASINCA i ACECMA es van reunir amb el director general de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), Josep Andreu Clariana. A la reunió van assistir Jorge Vicente i Gisela Loran, per part d’ACECMA, i el president Josep Túnica i el secretari Tomàs Blay, per part d’ASINCA.

Durant la trobada, es va informar sobre l’aprovació del nou pressupost de 2019 i es va avançar el pla d’inversions per als propers 5 anys que es farà públic ben aviat a través de la seva pàgina web. Així mateix, es va tractar el tema recurrent del sistema de contractació públic que, segons es va indicar, farà incidència en afavorir els criteris tècnics davant dels criteris econòmics.

A més, també es van posar sobre la taula els plantejaments que té l’empresa davant de la possibilitat d’escenaris de sequera, la planificació de l’abastament a Catalunya i els nous reptes davant el canvi climàtic. Per últim, els representants d’ATL van mostrar la seva total predisposició per col·laborar amb les dues associacions.