ASINCA celebra la seva Assemblea anual a Foment del Treball

Ahir, 13 de juny, ASINCA va celebrar la seva Assemblea anual a la seu de Foment del Treball. El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, va donar la benvinguda a les nostres empreses i va agrair el suport d’ASINCA a la seva candidatura a la presidència de Foment. ASINCA va ser una de les cinc primeres entitats en recolzar Sánchez-Llibre per al càrrec que ocupa actualment. En el seu discurs, el president de Foment també ens va explicar les perspectives econòmiques per als propers anys, tot indicant que 2020 i 2021 seran anys bons a nivell d’inversió pública.

Després de les paraules optimistes de Sánchez-Llibre, va ser el torn del president d’ASINCA, Josep Túnica, que va exposar el seu informe del president sota el títol ‘Incertesa, canvi i obertura’. L’Assemblea va servir per retre comptes de l’activitat de l’entitat al llarg de 2018, a més de per compartir reptes i previsions per a 2019. Entre d’altres, es va parlar de la suma de les empreses d’Arquitectura a les d’Enginyeria, fet que ens dona més força alhora d’interactuar amb les diferents administracions.

Per últim, també es van explicar les diferents accions dutes a terme en defensa del sector, des de les gestions fins a les accions legals. Per acabar, es va fer un repàs a les actuacions de les diferents comissions de treball.