ASINCA assisteix al FIDIC, AECU Business-Days a Ucraïna

Els passats 25 i 26 de maig, i en el marc del conveni de col·laboració amb l’Associació d’Enginyeries d’Ucraïna, ASINCA va ser convidada a l’esdeveniment  “FIDIC, AECU Business-Days” que va organitzar l’associació ucraïnesa i el Ministeri d’Infraestructures d’Ucraïna per tal de conèixer de primera mà el país i facilitar l’entrada a les empreses associades que havien mostrat interès.

Amb més de 150 participants, la jornada va tractar temes d’importància per al sector com les futures infraestructures a desenvolupar al país i les particularitats dels contractes FIDIC. Empreses associades com BAC ENGINEERING CONSULTANCY GROUP i EURO GEOTECNICA van tenir l’oportunitat d’accedir a l’acte en condicions preferents i van poder fer una presentació emmarcada dins d’una activitat de networking Catalunya-Ucraïna per tal de fomentar els partenariats.

Pel que fa l’acord de col·laboració entre ASINCA i l’Associació ucraïnesa, es ratifiquen els punts ja acordats en la signatura del seu “Memoradum of Understanding” expressant la màxima voluntat de cooperació bilateral i de suport en la penetració d’empreses catalanes al país.

D’altra banda, els representants d’ASINCA també van aprofitar el viatge per establir llaços amb altres institucions de representació d’enginyers i enginyeries i prendre el pols de la situació econòmica després dels esdeveniments de 2014.

Les futures accions de col·laboració per part d’ASINCA amb el territori ucraïnès també preveuen la possibilitat de què els representants de la seva associació homòloga puguin venir a visitar les  principals infraestructures desenvolupades a Catalunya en els darrers anys.