Ada Colau explica les seves propostes en infraestructures, energia i medi ambient

Ada Colau ha estat aquest dimarts la segona convidada del cicle de conferències preelectorals de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’organització va a càrrec de la Fundació Cercle d’Infraestructures, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i la nostra entitat patronal, Asinca. Les properes conferències, també a la sala d’actes del Col·legi de Camins, seran les d’Alberto Fernández-Díaz del PP (14 d’abril); Jaume Collboni del PSC (21 d’abril) i Xavier Trias de CiU (30 d’abril).
La cap de llista de la candidatura Barcelona en Comú, en la seva exposició, es va mostrar favorable al fet que sigui el sector públic el que lideri tot el relacionat amb infraestructures, medi ambient, etc. En aquesta línia va proposar la remunicipalització de la gestió de l’aigua. En relació a una de les obres més importants dels darrers anys, com és la Línia 9 del metro, la va comparar al cas Castor i considera que se n’ha de demanar responsabilitats.
De cara a propostes, la seva llista vol potenciar la rehabilitació i l’eficiència energètica i afavorir els col·lectius més vulnerables immersos en allò que se’n diu ‘pobresa energètica’. Quan al corredor del Mediterrani i els accessos als Port es va mostrar favorable a l’execució d’aquestes obres que han d’afavorir econòmicament Barcelona i tot Catalunya.IMG-20150408-WA0001_resized_1