Acord de col·laboració ASINCA i CONSTRUMAT

ASINCA té el plaer de comunicar que ha establert un nou conveni de col·laboració amb CONSTRUMAT, una de les fires més rellevants en l’àmbit de la construcció, l’arquitectura i els materials de construcció. Aquest prestigiós esdeveniment, amb més de 40 edicions sent la fira referència a Espanya del sector de la construcció, que se celebra a Barcelona, reuneix professionals, empreses, institucions i experts de tot l’ecosistema del sector interessats en les últimes tendències, tecnologies i innovacions del sector. CONSTRUMAT és una marca reconeguda globalment pel seu compromís amb la innovació, la sostenibilitat i el negoci.

La fira proporciona un espai per a l’exhibició de productes i serveis, així com per a l’intercanvi de coneixements i experiències a través d’exposicions, activitats, startups i activitats de networking.

Des de ASINCA, considerem que aquesta aliança reforçarà la presència i l’impacte de les nostres empreses. Estem compromesos amb l’avanç i l’excel·lència en el sector de la construcció, i aquesta col·laboració amb CONSTRUMAT ens permetrà ampliar les nostres oportunitats de creixement i desenvolupament, explorant noves innovacions, promocionant les millors pràctiques i contribuint al progrés del sector