El 13 de juny celebrarem la Nit de les Infraestructures de Catalunya

El proper dia 13 de juny, a les 18:45 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya a la Infraestructura de l’any 2016. Aquest esdeveniment, és el primer gran acte públic després de la constitució del Consell Assessor, el passat 12 de maig, format per ASINCA, la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya, Foment del Treball Nacional i la Fundació Cercle d’Infraestructures.

Amb aquest acte, el primer del Consell Assessor obert al conjunt del sector, arrenca un engrescador projecte que pretén acostar la veu de la societat civil a les diferents Administracions Públiques per col·laborar en la tasca de definir les polítiques d’infraestructures a Catalunya.

Obrirà l’acte Vicenç Villatoro, director general del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, que reflexionarà sobre el present i futur del país i les infraestructures; tot seguit es farà la presentació formal del Consell Assessor i es procedirà al lliurement del Premi Infraestructura de l’any 2016. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, clourà l’acte.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de Foment del Treball Nacional, a la Via Laietana 32, de Barcelona. Per tal d’assistir, és imprescindible confirmar assistència a l’adreça mdelsolar@ccoc.cat